توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از همراه داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده و بحث تنش‌زا پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت چهار نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟
سرخط خبرها

خبر جدید برای بازنشستگان | تصمیمات جدید صندوق بازنشستگی کشوری در خصوص پرداخت معوقات، وام و بیمه تکمیلی

  • کد خبر: ۲۲۵۱۷۹
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۲
  • ۲
خبر جدید برای بازنشستگان | تصمیمات جدید صندوق بازنشستگی کشوری در خصوص پرداخت معوقات، وام و بیمه تکمیلی
بازنشستگان با حضور در صندوق بازنشستگی کشوری، مسائل و مشکلات خود را طرح کردند.

 به گزارش شهرآرانیوز، روز گذشته (دهم اردیبهشت)، جمعی از بازنشستگان از شهر‌های گیلان، کردستان، کرمانشاه، اصفهان، تهران، اهواز، لارستان، گرگان، همدان، سبزوار و سمنان با حضور در صندوق بازنشستگی کشوری، به طرح مسائل و مشکلات خود پرداختند.

در این نشست، تصمیماتی اتخاذ و مقرر شد برای مواردی که در متناسب سازی مهر ۹۹ از جمله حق اشعه، سختی کار و ... مغفول مانده، بر اساس بند ۷ بخشنامه شماره ۲۴۱۸۶۳ مورخه ۱۳۹۹/۷/۱ سازمان برنامه و بودجه کشور، طی نامه‌ای به صورت مصداقی اعلام تا در سازمان مورد بررسی و تصمیم مقتضی گرفته و به صندوق ابلاغ شود.

قرار شد از آنجاکه موافقت سازمان امور اداری و استخدامی مبنی بر طبقه/ گروه ۲۸ سال خدمت گرفته شده، اما مکاتبه‌ای جهت تامین منابع از سازمان برنامه و بودجه کشور انجام گرفته است، چند نفر انتخاب و به همراه مسئولین صندوق، نشستی در سازمان انجام و برای برقراری احکام آنها از سال جاری موافقت کسب گردد، اما برای معوقات آن از محلی که سازمان مخالفت کرده است پیشنهاد جدیدی داده شود.

مقرر شد بازنشستگانی که در فواصل بین مهر ۹۹ تا بهمن ۱۴۰۰ بازنشسته شده‌اند بر اساس ماده ۴ بخشنامه میانگین ۲۴ ماه حقوق آنها بعد از اجرای متناسب‌سازی صورت گیرد که چنانچه فوق العاده‌ای (مثل فوق العاده ویژه و ...) در این تاریخ در زمان شاغلی گرفته‌اند موردی اگر وجود دارد بررسی و اعمال شود.

در عین حال، کسانی که در دو سال گذشته درخواست وام داده‌اند، اما اخذ نکرده‌اند در شیوه نامه جدید در اولویت پرداخت قرار می‌گیرند.

کلیه اسناد بیمه‌ای درمان تحقق یافته تا پایان اسفند ۱۴۰۲ به عهده شرکت آتیه سازان است و اسناد بیمه‌ای از اول فروردین ۱۴۰۳ به عهده برنده بیمه گر امسال خواهد بود بدیهی است شرکت برنده بعد از اخذ اسناد باید ظرف ۳۰ روز نسبت به پرداخت آن اقدام نماید.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناصری
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۲
0
0
با سلام آقای مسکنی چرا معوقات بازنشستگان بهداشت درمان و علوم پزشکی پرداخت نمیشه خودتون بهتر اطلاع دارید گرانی امان همه را بریده دستمون تنگ شده توان خرید را نداریم ارزش مالی هر روز پایین میاد خواهشا بفکر ما بازنشستگان علوم پزشکی باشید ممنون.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۷
0
0
بازنشستگان علوم پزشکی را در یابید
چقدر قول دادید معوقات پرداخت میشه
لطفا هر چه زود تر پرداخت کنید
متشکریم
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->